Imperial Blue

Imperial Blue

Hugo Winter, un contrabandist de droguri american, călătorește în Uganda în încercarea de a exporta o cantitate mare de Bulu, o plantă sacră care oferă utilizatorilor viziuni despre viitorul lor. La sosirea în Kampala, el descoperă în curând că singurul său mijloc de a realiza acest lucru este prin intermediul a două surori cu agende concurente, născută din nou Kisakye și rebela Angela, care provin din satul îndepărtat Makaana unde este cultivat Bulu. Pe măsură ce îl conduc pe Hugo mai adânc în junglă și mai departe în rețeaua lor de înșelăciune, nu este clar dacă profețiile sale dependente de droguri îi ajută căutarea sau îi întunecă viitorul.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

1h 30m 2019

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0