Infinite Football

Fotbal infinit

Fotbal Infinit, selecționat în secțiunea Forum din cadrul Festivalului de Film de la Berlin 2018, aruncă o privire originală asupra lumii sportului, de data aceasta din România provincială, urmărind tentativa unui oficial de a lăsa lumii moştenire o versiune mai bună a acestui minunat sport. Însă totul, oare, se învârte în jurul fotbalului?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 14m2018

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • UserloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/109682/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 1

  • F.B.I - 17 martie, 2021

    Inselatorie si multe meciuri trucate in fiecare etapa pt a pierde pariorii pariurile
    Si in fotbal e cea mai mare frauda, spalare de bani si evaziune de pe tot globu
    Doar ca pe hotii astia nimeni nu ii vede si nimeni nu ii pedepseste . Iar pt mn mi se pare absurd sa primeasca astfel de salarii astronimice pt un jok de copii si care mai este si trucat . Oamenii lucreaza o viata intrega cate 8 ore pe zi pt bani de nimik aia in fotbal primesc milioane de euro lunar pt 90 de min pe sapt, plus cantonamente de lux (vacante asigurate) premii in bolizi de lux si defapt insala o planeta intreaga :-j