Invincible

In derulare1 Sezoane - 5 Episoade

Mark Grayson este un adolescent normal, cu excepția faptului că tatăl său este cel mai puternic supererou de pe planetă. La scurt timp după a șaptesprezecea aniversare, Mark începe să-și dezvolte puteri și intră în tutela tatălui său.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

45m 2021

Sezonul 1
Info
Distributie
Comentarii 1

  • johny68 - 06 aprilie, 2021

    imi place…are un subiect simpatic ce promite sa-mi capteze atentia in continuare…

Invincible

Invincible

Colonelul John Taylor îl angajează pe inventatorul miliardar Leor Teska pentru a finanța o locație secretă, pentru a testa noua tehnologie nano Teska pentru aplicații militare, dezvoltată de oamenii de știință. Când unul dintre subiecții testului, Brock Cortez, scapă, șeful securității lui Teska, Cam Devore primește sarcina periculoasă de a-l urmări.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

0h 0m2020

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • UserloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/105787/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0