Invisible

Invisible

Ely are 17 ani. După școală, lucrează câteva ore la un magazin de animale de companie. Când Ely află că este însărcinată, lumea ei interioară explodează, chiar dacă încearcă să continue cu rutina ei zilnică, ca și cum nimic nu ar fi diferit. Ii este frica si suparata si stie ca, orice ar decide sa faca, nu exista intoarcere inapoi.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 1,50 din 5)
Încarc...

1h 27m2017

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • MixdropSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/69002/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/69002/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0