It Will be Chaos

It Will be Chaos

Part road-movie and part intimate portrait of lives in transit, IT WILL BE CHAOS unfolds between Italy and the Balkan corridor, intercutting two unforgettable refugees stories of human strength and resilience.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 33m 2018

  • NETUSubtitrare Engleza - HD
  • JetloadSubtitrare Engleza - HD
  • MixdropSubtitrare Engleza - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/70455/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/70455/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0