Jeune Juliette

Jeune Juliette

Juliette, în vârstă de 14 ani, locuiește cu tatăl ei și fratele mai mare într-o suburbie din Quebec. Când Juliette era mai mică, mama ei și-a părăsit familia ca să-și urmeze cariera în New York. Din acel moment, Juliette a început să se îngrașe. În prezent, nu e obeză, dar e evident cea mai grasă fată de la ea din liceu. Asta nu o împiedică să fie plină de viață, amuzantă și foarte rebelă. Juliette are visuri mari: vrea să organizeze cele mai tari petreceri, să se mute la New York ca să trăiască cu mama ei și să iasă la întâlniri cu cel mai chipeș tip de la ea din școală. Pe scurt, vrea tot ce nu poate să aibă, lucru care, uneori, o face să uite să-i aprecieze pe cei care o iubesc cu adevărat. Filmul o urmărește pe Juliette în ultimele ei săptămâni nebunești dinainte de vacanța de vară.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 37m2019

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • UserloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/111345/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0