Journey to China: The Mystery of Iron Mask

Тайна печати Дракона

Țarul rus Petru cel Mare îl însărcinează pe Jonathan Green, un călător englez, să hărțească teritoriile Orientului Îndepărtat ale Imperiului Rus. Green începe o altă călătorie lungă, plină de aventuri incredibile, care, în cele din urmă, îl conduce în China. În drum, celebrul cartograf face descoperiri uluitoare, întâlnește creaturi misterioase, prințese chineze, maeștri mortali ai artelor marțiale orientale și chiar Lun Van, regele dragonilor, el însuși. Ce ar putea fi mai periculos decât să te uiți în ochii lui Viy? Doar întâlnindu-l din nou … Ce va prevala de data aceasta – scepticismul neclintit al omului de știință sau magia neagră antică, care a câștigat deja influență asupra ținuturilor din Orientul Îndepărtat?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (7 voturi, medie: 3,86 din 5)
Încarc...

2h 1m 2019

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • Ok StreamSubtitrat Romana - HD
  • DoodStreamSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/102910/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/102910/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0