Kevin Smith: Silent but Deadly

Kevin Smith: Silent but Deadly

Debutul de stand-up al regizorului și podcasterului Kevin Smith, care l-a ucis aproape. Înregistrat pe 25 februarie 2018 la Teatrul Alex din Glendale, CA. Imediat după spectacol, Smith a suferit un atac de cord aproape fatal, creat de un blocaj 100% al arterei sale LAD (cunoscut de asemenea „Widow-Maker”). Din fericire, și-a revenit – și are acest stand-up special de arătat pentru el, în care se gândește la căsătorie, paternitate, prieteni și munca sa (sau lipsa acesteia).

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

0h 57m 2018

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0