Mesrine Part Two: Public Enemy #1

L'ennemi public n°1

Povestea lui Jacques Mesrine, inamicul public nr.1 al Franței în anii ’70. După aproape două decenii de legende penale legendare – de la multiple jafuri la bănci și până la evadari din inchisoare – Mesrine a fost doborât de poliția franceză la Paris.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

2h 13m2008

 • NETUSubtitrat Romana - HD
 • MixdropSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/74044/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 9

 • sobibor - 03 mai, 2020

  Daca ”nu imi convine”…nu mai urmaresc acest site ,eventual..dar nu ma ”trimiti” tu sa cumpar ,”una alta”,…tupeist ”ieftin” ce esti…ps.este tradus pe alt site,asa ca nu te ”umfla”,nenecesar.

  • FSGratis - 03 mai, 2020

   Ok bye. :))

 • [email protected] - 20 aprilie, 2020

  Chiar nu recomand pagina asta …și dacă tot trimiți lumea sa cumpere filmul…tu de unde mai mănânci o pâine? Fă treabă bună că sa câștigi 2 pâini…in orice domeniu obtezi…

  • FSGratis - 21 aprilie, 2020

   Foarte bine.
   Majoritatea nu stiu cat e de munca la un asemenea site, vin si daca nu e ceva injura sau comenteaza aiurea, si oricum pur si simplu nu e timp, noi de obicei nu facem subtitrari, le luam cand apar pe internet, filmul asta l-am cautat in tot internetul sa-l pun ca a fost cerut, ca a fost subtitrarea stricata, asta e, am zis c-o fac, nu am avut timp, dureaza pe putin 4 ore sa faci o subtitrare, tinand cont ca trebuie sa asculti aproape fiecare dialog din film.

 • sobibor - 20 aprilie, 2020

  nu ai sincronizat nimic ,tati, numai vorbulite pentru ”fraieri”…halal

  • FSGratis - 20 aprilie, 2020

   N-am avut timp. Daca nu iti convine, vezi ca se poate cumpara filmul pe blu ray.

 • sobibor - 09 aprilie, 2020

  traducerea este defazata fata de actiunea filmului…incercati sa remediati ”problemuta tehnica”…mai bine fara,altfel nu putem sa ne punem vata in urechi ptr. ca altfel pur si simplu ”nu te poti concentra” pe momentul urmarit…

  • sobibor - 12 aprilie, 2020

   Cand?…da-ne si o data in timp si spatiu…

  • FSGratis - 09 aprilie, 2020

   O sa ii fac resincronizare.
   Subtitrarea a fost ripuita de pe DVD, ciudat ca nu “pica” cum trebuie.