Les Misérables

Les Misérables

Inspirat de revoltele din 2005 din Paris, Stéphane, un transplant recent în suburbia săracă a Montfermeil, se alătură echipei locale anti-criminalitate. Lucrând alături de colegii săi fără scrupule Chris și Gwada, Stéphane se luptă să mențină ordinea în mijlocul tensiunilor crescânde dintre bandele locale. Atunci când o arestare se transformă neașteptat de violent, cei trei ofițeri trebuie să țină cont de urmărire și să împiedice cartierul să nu iasă sub control.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

1h 42m2019

  • NETUSubtitrare Engleza - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
  • MixdropSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/78034/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/78034/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0