Little White Lies

Les Petits Mouchoirs

Little White Lies: Les Petits Mouchoirs: În ciuda unui eveniment traumatic, un grup de prieteni decid să meargă înainte cu vacanța lor anuală la plajă. Relațiile lor, convingerile, sentimentul de vinovăție și prietenia sunt puternic testate. În sfârșit, sunt forțați să dețină până la micile minciuni albe pe care și le spuneau reciproc.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 34m2010

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • MixdropSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/74058/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0