Letters to Juliet - Scrisori către Julieta

Letters to Juliet

O americancă în vacanță în Italia găsește o „scrisoare către Julieta” fără răspuns — una din miile de misive lăsate în curtea iubitului ficțional din Verona, la care în mod normal răspund „secretarele Julietei”, Ea pleacă să îi găsească pe îndrăgostiții la care face referire scrisoarea.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 45m 2010

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • UserloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/119656/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0