Life Feels Good

Chce się żyć

Mateusz este un tânăr inteligent, romantic, prins tragic în interiorul propriului corp, suferind de o paralizie cerebrală severă care face ca discursul și mișcarea controlată să fie aproape imposibile. Născută într-o familie iubitoare, lumea protejată a lui Mateusz este spulberată atunci când circumstanțele îl plasează într-o instituție în care este înțeles și maltratat. Viața se simte bună povestește cu adevărat povestea eforturilor extraordinare ale unui om de a îndura în fața unor cote imposibile.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 47m 2013

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • EvoloadSubtitrat Romana - HD
  • MixdropSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/88024/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/88024/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La playerul NETU este necesar sa dati click intai pe butonul de play in cercul alb apoi pe cel galben ca sa functioneze. Este o metoda anti-roboti! De asemenea, daca aveti adblock este posibil sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti "romanian" sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!

Daca intampinati o problema intrati pe pagina Informatii / Ajutor unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0