Like a Boss

Like a Boss

Două prietene cu idealuri foarte diferite decid să înceapă împreună o companie de înfrumusețare. Una este mai practiac, în timp ce cealalta vrea să-și câștige averea și să trăiască un stil de viață generos.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 4,50 din 5)
Încarc...

1h 23m2020

 • NETUSubtitrat Romana - HD
 • JetloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/75551/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 3

 • FSGratis - 06 mai, 2020

  A fost adaugata subtitrare in romana si versiune hd. Vizionare placuta.

 • demi - 30 aprilie, 2020

  cand puneti subtitrare la film? multumesc!

 • FSGratis - 01 aprilie, 2020

  Filmul este in calitate CAM si fara subtitrare. Alta varianta nu exista. A fost pus pentru cine nu are rabdare sa astepte si pentru ca am primit o cerere pentru el.