Rose Island (L'incredibile storia dell'isola delle rose)

L'incredibile storia dell'isola delle rose

Un inginer idealist își clădește propria insulă în largul coastei italiene. Când o ridică la rangul de națiune, atenția lumii și a guvernului se îndreaptă asupra sa.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 2,67 din 5)
Încarc...

2h 0m2020

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • DoodStreamSubtitrat Romana - HD
  • Ok StreamSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/104175/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/104175/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0