Lord of the Flies

Lord of the Flies

Un grup de şcolari britanici rămân, în urma unui accident, prizonieri pe o insulă pustie. Avionul în care se aflau se prăbuşeşte în mare, copiii înoată până la mal şi se trezesc singuri pe o insulă uitată de lume. Copiii supravieţuiesc, ba mai mult decât atât încep să formeze o comunitate cu propriile reguli.
După puţin timp, grupul se împarte în două tabere: una condusă de Ralph (Balthazar Getty) ai cărei adepţi se străduie să se comporte civilizat şi să găsească o modalitate de a părăsi insula. Ceilalţi, conduşi de Jack (Chris Furrh) devin sălbatici ca şi insula pe care au nimerit: îşi vopsesc fețele, vânează şi exploatează împrejurimile într-o continuă lupta pentru supravieţuire.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m1990

  • NETUSubtitrat Romana - SD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0