Marley & Me - Eu și Marley

Marley & Me

Un cuplu nou căsătorit care, în procesul de a începe o familie, învață multe dintre lecțiile importante ale vieții de la câinele lor rasa aducător (retriever), iubitor de probleme, Marley. Ambalat cu multe râsete pentru a ușura sarcina, filmul explorează plusurile și minusurile căsătoriei, maturității și confruntarea cu propria mortalitate, așa cum se vede prin lentila vieții de familie cu un câine.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 55m 2008

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • UserloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/116324/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0