Maximum Ride

Maximum Ride

Sașe copii supuși unor teste într-un laborator numit ”Școala”, evadează cu ajutorul îngrijitorului. Ei au între 6 și 14 ani și sunt niște hibrizi umani, un procent de 2% ADN aviar, făcând parte din ADN-ul lor uman. Acum sunt niște fugari, care încearcă să se ascundă în munți și ca orice fugari sunt căutați de gărzile laboratorului, care reușesc să-i găsească și s-o prindă pe Angel ,cea mai mică dintre ei.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 3,33 din 5)
Încarc...

1h 28m2016

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0