Memories of My Childhood

Amintiri din copilărie

In seara de Ajun, in bojdeuca lui din cartierul Ticau al Iasilor, Ion Creanga, interpretat de marele actor Stefan Ciubotarasu isi aminteste cu duioasa nostalgie de copilaria sa petrecută in satul natal Humulesti, de poznele si aventurile sale, atribuite in carte personajului Nica.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 12m1964

  • NETUSubtitrat Romana - SD
  • Ok StreamSubtitrat Romana - SD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/110204/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0