Mesrine: Killer Instinct

L'Instinct de mort

Jacques Mesrine, un fiu loial și soldat dedicat, se întoarce acasă și locuiește cu părinții săi, după ce a slujit în războiul algerian. Curând el este sedus de glamourile neon din Parisul anilor șaizeci și de banii ușori pe care îi prezintă. Mentorată de Guido, Mesrine își întoarce spatele în respectarea legii și se deplasează repede în sus pe scara criminală.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 3,67 din 5)
Încarc...

1h 53m2008

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • MixdropSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/74036/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0