Minari

Minari

O familie coreean-americană se mută în Arkansas în căutarea propriului vis american. Odată cu venirea bunicii lor viclene, cu gura proastă, dar incredibil de iubitoare, stabilitatea relațiilor lor este provocată și mai mult în această nouă viață în Ozarks accidentați, testând rezistența incontestabilă a familiei și ceea ce face cu adevărat o casă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 56m2020

  • NETUFara subtitrare - HD
  • DoodStreamFara subtitrare - HD
  • UserloadFara subtitrare - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/105630/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/105630/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0