Mohawk

Mohawk

O tânără femeie Mohawk și cei doi îndrăgostiți ai acesteia se luptă cu o echipă de soldați americani, aplecați în iază de răzbunare.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 32m2018

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/62185/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 2

  • DODO - 24 aprilie, 2020

    bine ar fi sa se specifice ce nationalitate au filmele .Toate .Asta sa vedem din start ca un filtru daca e chinezesc, corean, indian etc. De expl. eu nu suport cele indiene Le consider manele cinematrografice Si cind ma gindesc cite bolliwooduri sint ma cutremur

  • [email protected] - 06 martie, 2020

    asa si asa