Monster Hunter

Monster Hunter

În spatele lumii noastre, mai există o alta: o lume de monștri puternici și primejdioși, care își domină tărâmul cu o ferocitate letală. Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Lt. Artemis (Milla Jovovich) și pe unitatea ei (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri uriași, înspăimântători și, mai grav, imuni la armele lor.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (5 voturi, medie: 2,40 din 5)
Încarc...

1h 44m2020

 • NETUSubtitrat Romana - HD
 • DoodStreamSubtitrat Romana - CAM
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/105238/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 3

 • Robert - 16 ianuarie, 2021

  Nu este acelasi film.

 • Doge - 02 ianuarie, 2021

  este cel mai prost film care lam vazut are o grafica foarte proasta nustiu daca este de la voi sau de la cei care au facut filmul dar este cel mai naspa dintre toata ieste bine ca ma pot uita la alte filme de la voi sunteti cei mai tari ca ati facut saitul pa

  • FSGratis - 02 ianuarie, 2021

   Este filmat CAM, in cinema, nu a aparut HD, cand o sa apara HD o sa il actualizam.