MouseHunt

MouseHunt

Cum ar arăta un film gen ”Singur acasă” cu un şoricel nărăvaş în locul lui Macauley Culkin? Exact ca această comedie trăsnită regizata de Gore Verbinski, omul care a inventat broscuţele neastâmpărate din reclama la berea Budweiser.
Ernie şi Lars Smuntz sunt doi fraţi care, după moartea tatălui lor, moştenesc o fabrică de şireturi şi o foarte mare casă de ţară, dar cam dărăpănată. După ce se mută în noua locuinţă, cei doi constată că această casă are o uriaşă valoare arhitecturală şi istorică, estimată la câteva milioane de dolari. Toate bune şi frumoase, până când viaţa idilică a celor doi fraţi este bulversată de apariţia unui şoricel agasant şi sprinţar dintre pereţii căsoiului. Rozătoarea începe să le facă viaţa un calvar celor doi fraţi şi să le dejoace toate planurile de capturare.
Scenele care prezintă goana disperată a stăpânilor casei după şoricel precum şi strategiile mai sofisticate de prindere a rozătoarei sunt demne de comicul situaţiilor din Tom şi Jerry. Într-un rol episodic, marele Christopher Walken are o apariţie deghizată, în rolul unui deratizator excentric.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 38m 1997

  • NETUSubtitrat Romana - HD

Daca nu va descurcati cu site-ul dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.
Am adaugat sectiune de cereri, daca nu gasiti ceva pe site dati un click aici

Comentarii 0