My Best Friend’s Girl - Doi burlaci și-o... blondă

My Best Friend's Girl

Doi burlaci și-o… blondă este o comedie romantică despre modurile neaşteptate în care poate fi pusă la încercare loialitatea şi puterea prieteniei dintre doi oameni. Tank este un bărbat chipeş şi seducător care îşi câştigă existenţa scoţându-le în oraş pe fostele iubite ale altor bărbaţi recent părăsiţi, jignându-le şi purtându-se ca un autentic mitocan încât ele să poate face diferenţa între el şi foştii lor parteneri şi să alerge recunoscătoare înapoi în braţele acestora din urmă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 41m 2008

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0