My Salinger Year

My Salinger Year

Un absolvent de facultate are o slujbă clericală care lucrează pentru agentul literar al renumitului scriitor reculat J.D. Salinger.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 41m2020

  • NETUFara subtitrare - HD
  • UserloadFara subtitrare - HD
  • DoodStreamFara subtitrare - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/105614/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/105614/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0