Mythica: A Quest for Heroes

Mythica: A Quest for Heroes

Blocat într-o viață de servitute indentificată, Marek visează să devină vrăjitor. Când întâlnește o preoteasă frumoasă, Teela, care are nevoie de ajutor, Marek scapă de stăpânul ei și pune laolaltă o echipă de aventurieri – inclusiv Thane războinicul și Dagen hoțul cu jumătate de elf – și pornește într-o căutare epică pentru a o elibera pe sora lui Teela de orci. și ogre. După ce a atacat tabăra orc, grupul află că sora Teelei a fost dusă în munți de un ogru uriaș. Scăpând din guri și draci în călătoria lor periculoasă, echipa se găsește fără speranță depășită de ogrul care mănâncă bărbatul și trebuie să-și unească toate talentele pentru a-i elibera pe prizonieri și a scăpa cu propriile vieți.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

1h 33m2014

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/62303/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0