November Rule

November Rule

Întreprinzătorul antreprenor de încălțăminte sport Steve, care încă se învârte de la moartea tatălui său, a făcut o „regulă din noiembrie” pentru a-și păstra distanța de femeile care par a fi prea serioase în relația lor. În fiecare 1 noiembrie, Steve alcătuiește o minciună grozavă pentru a se despărți de actuala sa iubită. Totuși, anul acesta, când îi dă frumoasei Leah documentele sale de mers, își dă seama că regula sa imatură și arbitrară tocmai a pierdut-o pe femeia visurilor sale. Dar dacă poate să-și recâștige Leah înapoi pare din ce în ce mai îndoielnic, mai ales după ce începe să întâlnească vedeta pro sport, James Avedon.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 34m 2015

  • NETUSubtitrare Engleza - HD
  • JetloadSubtitrare Engleza - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/58959/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0