Numb

Numb

Cufundat de ceva vreme într-o nemaipomenită depresie, Hudson (Matthew Perry, din serialul “Friends”) nu face altceva toată ziua decât să urmărească jocuri de golf la televizor. Până la un moment dat un scenarist de succes, Hudson îşi dă seama că trebuie să-şi ia problema în mâini, iar providenţa i-o scoate în cale pe Sara. Hudson ştie că ea îl poate salva, dar ea crede că ar trebui să se salveze singur. Vor reuşi cei doi să se înţeleagă?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 33m 2007

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • UserloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/115982/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0