Pimp

Pimp

O poveste urbană de dragoste așezată pe străzile dure ale Bronxului. O proxenetă feminină care se luptă, numită miercuri, crește învățând jocul de la tatăl ei. Odată plecat, a rămas să caute mama prostituată și prietena ei Nikki.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 26m2018

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • MixdropSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/69729/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/69729/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0