Poinsettias for Christmas

Poinsettias for Christmas

Cu doar câteva săptămâni înainte de Crăciun, Ellie primește un apel pentru a se întoarce acasă pentru a-și ajuta tatăl din ferma poinsettia familiei. Afacerea familială este pe linia de a livra zeci de mii de plante pentru parada anuală a orașului. Problema este – poinsettia nu a ajuns să se înroșească! În timp ce Ellie caută soluția, i se reamintește locul unde se află cu adevărat inima ei, când se îndrăgostește atât de rădăcinile sale, cât și de un botanist local.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 27m2018

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0