Rattlesnake: The Ahanna Story

Rattlesnake: The Ahanna Story

Ahanna, un tânăr domn care decide să jefuiască viața pe care și-a dorit-o și a visat-o mereu. El reunește un grup de bărbați numit „Armatele” cu mai multe abilități diferite, realizând o serie de jafuri spectaculoase. Dar lucrurile iau o întorsatura brusca și banda se găsește brusc cu dușmani.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 15m 2020

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • UserloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/117065/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0