Red Planet

Red Planet

Comandantul misiunii Kate Bowman este pilot și comandant al celei mai importante misiuni din secolul 21: salvarea rasei umane. Este anul 2050, Pământul moare, iar colonizarea Marte este singura alternativă la distrugere. Bowman și echipajul ei au făcut această călătorie pentru a investiga ce a cauzat eșecul proiectului Mars Terra-Forming și pentru a-l repara. Dar ceea ce se întâmplă atunci când ajung acolo este mult mai înfricoșător decât ar fi putut ghici cineva: o aterizare în caz de accident îi lasă fără echipament științific, de comunicare și salvare și face ca explorarea lor militară și robotul de mapare să eșueze, devenind inamicul lor și împărțind nemilos grupul. Sfidând ordinele Houston, Bowman refuză să-l abandoneze pe Gallagher, cu care împarte o legătură intensă, iar restul echipei, și încearcă să-i îndrume spre înălțimi.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 46m2000

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0