Rise of the Legend

黄飞鸿之英雄有梦

În 1868 in timpul dinastiei Qing, corupția larg răspândită la Curtea imperială cauzează multă suferință în viața oamenilor. De ani de zile, șeful de temut al Tigrilor Negri Lei Gong a incercat să scape de liderul Marii Nordului. Unul din cei mai recenți recruți ai lui este Fei (Eddie Peng), un neînfricat luptător care ia capul liderului Mării Nordului după o luptă aprigă. Cand Lei Gong crede că are un control total al portului, o nouă bandă numită Orfanii se ridică la putere. Condusă de prietenul din copilarie al lui Fei, Huo, banda Orfanii vor sa elimine toată puterea criminală din port …

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 11m 2014

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0