Scooby-Doo! and the Gourmet Ghost

Scooby-Doo! and the Gourmet Ghost

Trupa Scooby vizitează o stațiune culinară condusă de unchiul lui Fred, Bobby Flay. În timp ce se bucură de obiectivele turistice, o fantomă atacă oaspeții și distruge stațiunea, lăsând gașca să pună capăt amenințării sale.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (6 voturi, medie: 4,17 din 5)
Încarc...

1h 17m 2018

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
  • MixdropSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/69841/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/69841/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0