Scouts Guide to the Zombie Apocalypse

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse

Trei cercetași și prieteni de-a lungul vieții își unesc forțele cu o chelneriță badass pentru a deveni cea mai puțin probabilă echipă de eroi din lume. Când orașul lor pașnic este devastat de o invazie de zombie, vor lupta pentru insigna de viață și vor pune la încercare abilitățile lor de cercetare pentru a salva omenirea de la strigoi.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 33m2015

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
  • MixdropSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/82393/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/82393/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0