Sharkwater Extinction

Sharkwater Extinction

Descoperind că rechinii sunt vânați până la dispariție și, odată cu ei, distrugerea sistemului nostru de susținere a vieții – activistul și regizorul Rob Stewart se lansează într-o căutare periculoasă pentru a opri măcelul. În urma rechinilor – și a banilor – în industria evazivă a pescuitului pirat, Stewart descoperă un scandal de miliarde de dolari care ne face pe toți complici în cel mai mare masacru de animale sălbatice cunoscut vreodată.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2018

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0