Snakehead

Snakehead

Sora Tse este adusă la New York de un Snakehead, un contrabandist de oameni. Deși este îndatorată familiei criminale responsabilă pentru transportul ei, instinctele ei de supraviețuire o ajută să câștige favoarea matriarhului și urcă rapid în rânduri. În curând, Tse trebuie să împace succesul ei cu adevăratul ei motiv pentru care a venit în America – să găsească copilul care i-a fost luat. În cele din urmă, sora Tse trebuie să se bazeze pe puterea pe care a găsit-o transformându-și victimitatea în putere.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 29m 2021

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La playerul NETU este necesar sa dati click intai pe butonul de play in cercul alb apoi pe cel galben ca sa functioneze. Este o metoda anti-roboti! De asemenea, daca aveti adblock este posibil sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti "romanian" sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!

Daca intampinati o problema intrati pe pagina Informatii / Ajutor unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0