Sœurs d'armes(Sisters in Arms)

Sœurs d'armes

Kenza și Yaël sunt două tinere femei franceze care merg în Siria pentru a lupta alături de forțele kurde. Acolo se întâlnesc cu Zara, un supraviețuitor Yezidi. Născute în diferite culturi, dar profund unite, femeile-luptătoare își vindecă rănile din trecut și își descoperă puterea prezentă, în special frica pe care o inspiră în adversarele lor. Cele trei tinere s-au legat curând și au devenit adevărate surori în brațe.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 52m2019

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • EvoloadSubtitrat Romana - HD
  • MixdropSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/90433/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/90433/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 1