Soldatik (Soldier Boy)

Солдатик

Povestea adevărată a unui băiat de șase ani, cel mai tânăr erou al Rusiei din al doilea război mondial. Seryoja Aleșkov și-a pierdut familia, a fost salvat de un regiment de armată și s-a angajat în lupte. Micuțul soldat a primit Medalia pentru Meritul Militar. Tragedia și dragostea, pericolul și speranța, suferința despărțirii și bucuria apartenenței, sunt toate împletite în această dramă de război.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 26m2019

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0