SPL 2: A Time for Consequences

殺破狼2

Un polițist din Hong Kong, numit Kit, are un gangster important doar pentru a-și găsi coperta aruncată și principalul său martor dispărut. Gangsterul, aflat în represalii, l-a răpit și pus într-o închisoare din Thailanda, cu o identitate criminală falsă. Un Chai de pușcărie cu pușcărie, cu un set extraordinar de pază pentru abilități de luptă și împiedică evadarea sa din închisoare. Fiica gardianului închisorii suferă de o leucemie rară, iar Kit este singurul donator care o poate salva. Gardianul închisorii descoperă identitatea reală a lui Kit și îl ajută să scape în schimbul acordului de a-și salva fiica. Împreună, Kit și Chai trebuie să înfrunte gangsterul și minionii săi și să-i dea jos.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 0m2015

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
  • OkStreamSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/66664/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/66664/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0