Temenggor

Temenggor

O poveste epică despre dragoste, onoare și sacrificiu. Amplasat în jungla mistică din Nusantara în secolul al VIII-lea. Temenggor – o vastă junglă în care triburile caută sanctuar, o țară plină de păgânism, infestată de răpitori sângeroși, dar fermecată de secrete seculare ascunse doar pentru a fi transmise generații mai târziu.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

1h 25m2020

  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • Ok StreamSubtitrare Engleza - HD
  • DoodStreamSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/102470/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/102470/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Distributie
Comentarii 0