The Baader Meinhof Complex

Der Baader Meinhof Komplex

Undeva în anii ’70, Ulrike Meinhof, un jurnalist radical din clasa de mijloc, se înrolează în grupul armat condus de Andreas Baader şi devine partizan clandestin. Această dramă detaliază mărirea şi căderea facţiunii Armata Roşie, o organizaţie teroristă de extremă stângă, care a devenit foarte activă după cel de-Al Doilea Război Mondial. Cunoscută şi sub numele de “grupul Baader-Meinhof Group”, facţiunea a fost formată din copiii generaţiei naziste cu intenţia declarată de a lupta împotriva imperialismului vestic şi a establishment-ului vest-german.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 30m2008

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0