The Birdcage - Colivia

The Birdcage

Armand este proprietarul unui bar de noapte numit Birdcage, unde si locuieste impreuna cu prietenul si iubitul sau de-o viata Albert. Pentru ca este proaspat logodit, Val, fiul lui Armand cu o orientare sexuala scandalos de… normala, doreste sa-si prezinte iubita tatalui sau. Aceasta n-ar fi o problema. Dar in momentul in care parintii fetei vor sa-si cunoasca viitorii cuscri, dar situatia se complica.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 57m 1996

  • NETUSubtitrat Romana - SD
  • UserloadSubtitrat Romana - SD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/119672/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0