The Blackout: Invasion Earth

The Blackout: Invasion Earth

The Blackout (Avanpost): Niciun meteorit nu a lovit Pământul, niciun terorist nu a pus lumea în pericol, nu a început războiul atomic, dar ceva nu a mers bine. Contactul dintre majoritatea orașelor de pe Pământ a fost întrerupt. O mică zonă asemănătoare cu un inel din Europa de Est are încă energie electrică și poate chiar se raportează viață din spațiu. Ceea ce forțele militare găsesc în afara Inelului este șocant. Există cadavre moarte peste tot: în magazine, în mașini, pe drumuri, în spitale și gări. Cine sau ce distruge toată viața pe Pământ? Cât va supraviețui ultimul avanpost al omenirii?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (8 voturi, medie: 4,75 din 5)
Încarc...

2h 7m2019

 • NETUSubtitrat Romana - HD
 • DoodStreamSubtitrat Romana - HD
 • MixdropSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/85803/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/85803/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 2

 • Ruby - 13 septembrie, 2020

  As dori sa stiu cine face descrierea pe scurt a filmului?

  “Există cadavre moarte peste tot:”

  DEX : cadavru = Corp al unui om sau al unui animal mort.

  Sa inteleg ca este vorba despre morti morti ?

 • Mișu - 28 iulie, 2020

  După producția filmului invasion 2019 si a,-||-a parte realizată în acest anfilmul merita respectul cinefililor.
  Din partea mea 5 *****
  Bravo actorilor ruși . Adevărați profesioniști.