The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

Cronicile din Narnia: şifonierul, leul şi vrăjitoarea, filmul păstrează şirul întâmplărilor din momentul în care Peter, Susan, Edmund şi Lucy Pevensie sunt chemaţi din nou în Narnia, pentru a se lupta cu duşmanul care îi ameninţă pe locuitorii acestui ţinut.În lipsa lor, timp de aproape 1300 de ani, Vremea de Aur a Narniei s-a stins, devenind o simplă legendă. Animalele magice, vorbitoare, şi făpturile mitice ale acestui ţinut abia dacă au supravieţuit în poveştile telmarnienilor, o rasă de oameni condusă de nemilosul Rege Miraz. Puternicul leu Aslan nu a mai fost văzut de o mie de ani. Cei patru fraţi au fost aduşi în Narnia de Caspian, tânărul moştenitor al tronului telmarnian, ţinut prizonier, care vrea să îl înfrunte pe maleficul său unchi Mirazsi să-şi recapete astfel locul de drept la tron. Acum intervin cei patru fraţi care trebuie să se întoarcă în acest tărâm de basm, să aranjeze în aşa fel lucrurile încât fiecare dintre personajele prezentate mai sus să fie în locul pe care îl merită. Ajutaţi de un pitic curajos, pe nume Trumpkin; un şoricel vorbitor îndrăzneţ, numit Reepicheep, şi un Pitic Negru pe nume Nikabrik, care nu are încredere în nimeni, ei îi conduc pe narnieni într-o luptă remarcabilă, pentru a readuce la viaţa magia şi gloria acestui ţinut.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 30m2008

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Distributie
Comentarii 0