The Commando

The Commando

Un agent de elită al DEA se întoarce acasă după o misiune eșuată, când familia lui face o descoperire neașteptată în casa lor – o sumă ascunsă de bani în valoare de 3 milioane de dolari. Ei se confruntă în curând cu pericolul și amenințarea unui criminal proaspăt eliberat și a echipei sale, care vor face orice pentru a recupera banii, inclusiv să le răpească pe fiicele agentului. Mizele sunt mari și viețile sunt în pericol în această luptă, deoarece agentul nu se dă înapoi de la nimic pentru a-și proteja familia împotriva criminalilor avizi de bani.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (9 voturi, medie: 2,56 din 5)
Încarc...

1h 33m 2022

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La playerul NETU este necesar sa dati click intai pe butonul de play in cercul alb apoi pe cel galben ca sa functioneze. Este o metoda anti-roboti! De asemenea, daca aveti adblock este posibil sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti "romanian" sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!

Daca intampinati o problema intrati pe pagina Informatii / Ajutor unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 1

  • cecurai - 19 ianuarie, 2022

    porcarie