The Contractor - Agentul

The Contractor

Un trăgător de elită, aflat la ferma sa din Montana este atras înapoi la fapte mari când este vorba să omoare un terorist, pe care eşuase cândva să-l execute în timpul unei misiuni. După ce îl asasinează pe Jahar este în cele din urmă înşelat şi acuzat de a-l fi ucis pe un poliţist cu grad înalt ( Dance). Aşa că îşi găseşte o ascunzătoare şi se împrieteneşte cu o fetiţă de 12 ani care îi oferă ajutorul.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 45m 2007

  • NETUSubtitrat Romana - HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0