The Deadly Affair

The Deadly Affair

Charles Dobbs, un agent secret britanic investighează sinuciderea aparentă a oficialului Ministerului de Afaceri Externe, Samuel Fennan . Dobbs bănuiește că soția lui Fennan, Elsa , un supraviețuitor al unui lagăr de exterminare naziste din Germania, ar putea avea unele indicii, dar alți oficiali doresc să renunțe la caz, în ciuda faptului că Dobbs bănuiește că adevărul este altul. Așa că Dobbs demisionează și împreună cu un inspector ieșit la pensie, Mendel, fac front comun în anchetarea cazului, pe cont propriu. Dobbs nu este deloc sigur ca există o serie de anomalii, care pur și simplu nu pot fi explicate și astfel ancheta lor deconspiră un grup de spioni și mai apoi, mult mai multe elemente la care nici nu visaseră vreodată…

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 55m1966

  • NETUSubtitrat Romana - SD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 0