The Escape from Auschwitz

The Escape from Auschwitz

După o încercare de a scăpa de SS în 1939, Kazimierz Piechowski este capturat la granița cu Ungaria și trimis la Auschwitz unde rolul său este de a transfera cadavrele din camerele de gaz în crematoriu. După ce a descoperit că unul dintre prietenii săi din tabără se află pe lista de execuții, el jură să nu se oprească la nimic pentru a-i împiedica moartea. Într-una dintre cele mai remarcabile povești reale din cel de-al Doilea Război Mondial, patru bărbați își vor risca viața în timp ce încearcă să „scape de Auschwitz”.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 3,75 din 5)
Încarc...

1h 20m2020

  • NETUFara subtitrare - HD
  • DoodStreamFara subtitrare - HD
  • Ok StreamFara subtitrare - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/1/89490/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://filmeserialegratis.org/playerembed/2/89490/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comentarii 1

  • Robert - 01 iulie, 2020

    un film de cacat, ,,low buget,, atat de low incat actorii nici macar nu au galeti sa incarce pietrisul :)))))))))))))